KVKK Danışmanlık Hizmetleri

Anasayfa KVKK Danışmanlık Hizmetleri

KVKK Danışmanlık Hizmetleri

"KVKK Danışmanlık Hizmetleri"

 

Merhaba Değerli Müşterimiz,

 

Biz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) danışmanlık hizmetleri sunan bir ekip olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. KVKK, kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve korunması konularında firmalar için önemli bir yasal çerçeve oluşturur. Biz, bu konuda uzman ekibimizle sizlere destek olmak ve işletmenizin KVKK uyumluluğunu sağlamak için buradayız.

 

Hizmetlerimiz:

 

KVKK Uyum Değerlendirmesi: İşletmenizin mevcut durumunu değerlendirir, mevcut politikalarınızı inceler ve eksiklikleri belirleriz.

 

Politika ve Süreç Geliştirme: Size özel KVKK politika ve süreçlerini oluşturur, işletmenizin özel ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarız.

 

Personel Eğitimi: Çalışanlarınıza KVKK hakkında eğitimler düzenleyerek, bilinç oluşturmayı ve uyumluluğu artırmayı hedefleriz.

 

Güvenlik İyileştirme Önerileri: İşletmenizin bilgi güvenliği altyapısını değerlendirir, iyileştirme önerileri sunarız.

 

Uyum Takibi ve Raporlama: KVKK uyumluluğunu takip eder, gerektiğinde düzeltici önlemler alır ve düzenli raporlar sunarız.

 

Siz de işletmenizin kişisel veri güvenliğini sağlamak ve KVKK uyumlu bir şekilde faaliyet göstermek istiyorsanız, bize ulaşın. Uzman ekibimiz, işletmeniz için özel çözümler sunmaktan memnuniyet duyacaktır.

 

Sağlıklı ve güvenli iş süreçleri dileriz.

Saygılarımızla,

KVKK Danışmanlık Ekibi

 

 

KVKK-VERBİS-ETBİS desteği

(Etbis - E ticaret Bilgi sistemi ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tam uyum ve kayıt yükümlülüğünüz hakkında bilgi ve destek alabilirsiniz)

Kişisel Verilerinizi ve İş Süreçlerinizi Koruma Altına Alın!

 

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu), işletmeler için kişisel verilerin gizliliği ve güvenliğinin önemini vurgular. Verbis (Veri Sorumluları Sicili) ve Etbis (Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi), işletmelerin bu düzenlemelere uyumunu sağlar. Biz, bu süreçte sizin yanınızdayız.

 

KVKK, Verbis ve Etbis Desteğimiz:

 

KVKK Uyum Denetimleri: İşletmenizin kişisel verileri nasıl işlediğini analiz eder ve KVKK uyumunu sağlarız.

 

Verbis Kaydı: İşletmenizin Verbis'e kaydını yaparız ve veri sorumlusu olarak yasal yükümlülüklerinizi yerine getirmenize yardımcı oluruz.

 

Etbis Kaydı: Elektronik ticaret faaliyetlerinizi Etbis'e kaydederiz, işletmenizin yasal olarak faaliyet göstermesini sağlarız.

 

Veri İhlali Yönetimi: Veri ihlali durumlarında size hızlıca yardımcı olur, yetkililere bildiririz ve zararı en aza indirmenize yardımcı oluruz.

 

Dokümantasyon ve Eğitim: KVKK, Verbis ve Etbis gerekliliklerine uygun dokümantasyon ve eğitim sağlarız.

 

Yasal Danışmanlık: KVKK ile ilgili yasal danışmanlık hizmetleri sunarız ve işletmenizin yasal yükümlülüklere uygunluğunu sağlarız.

 

Kişisel verilerin gizliliği ve iş süreçlerinizin yasal uyumluluğu bizim için önemlidir. İşletmenizi koruyun ve düzenlemelere uyum sağlayarak güvenilir bir iş ortamı yaratın.

 

KVKK, Verbis ve Etbis Desteği İçin Bizimle İletişime Geçin!

 

KVKK Danışmanlık Hizmetleri
Telefon
WhatsApp
İnstagram
Telegram